PVC vloeren zijn erg populair, dit door de natuurlijke uitstraling en dat de vloer weinig onderhoud nodig heeft. Verschillende soorten en maten zorgen er voor dat er voor iedere huis, iedere stijl en alle wensen wel een geschikte vloer beschikbaar is. De Moduleo PVC is een van de meest bekende merken onder de PVC vloeren.

De voordelen van Moduleo PVC

De Moduleo PVC vloeren hebben vele voordelen. Zo zijn deze vloeren water bestendig, kras bestendig, vlek bestendig, slipvast maar ook geluidsabsorberend. Ook een fijne vloer met kinderen, want de vloer is heel eenvoudig schoon te maken. En vergeet ook niet dat deze vloersoort zeer licht is.

De vloer kan dus zeker tegen een stootje, een hele geruststelling dus wanneer jij kinderen in huis hebt die daar lekker met hun speelgoed spelen. Ook wanneer iemand geknoeid heeft op de vloer is dit eenvoudig met alleen water te verwijderen.

Verschillende type vloeren

Er zijn ook verschillende soorten vloeren, dit zodat er altijd wel een type vloer is die voldoet aan jouw wensen en die past binnen de style van jouw huis. Zo kun je kiezen uit vijf verschillende series:

  • Select. Dit is modern hout met steendessins.
  • Impress. Dit is een natuurgetrouw dessin met een mooi reliĆ«f.
  • Transform. Een onversljitbare vloer.
  • Parquetry. Een vloer met een stijlvol of klassieke visgraat.
  • Moods. Verkrijgbaar in veel variaties voor een persoonlijke vloer.

Kies voor een Moduleo PVC

Deze vloer is dus zeer geschikt in veel verschillende soorten situaties. Ben jij al zo ver dat je een nieuwe vloer wilt aanschaffen? Neem dan eens een kijkje bij My Floor Shop om hier jouw nieuwe vloer uit te kiezen.

Recommended Articles