Rietmatten bij rietmattenspecialist.nl

Ben jij op zoek naar rietmatten die je kunt gebruiken als scherm op je balkon of in je tuin? Bij rietmattenspecialist.nl hebben ze goede rieten matten die multifunctioneel zijn en voor elke tuin een toegevoegde waarde hebben.  Met deze rieten matten kun je eenvoudig een afscheiding maken in jouw tuin of het kan gebruikt worden als tuinscherm. Ze zijn ook erg decoratief en kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden als hek, afscheiding of siergevel in je tuin. Door de licht glooiende vorm kun je het rietmatten geheel naar eigen smaak en wens aanpassen, zowel met betrekking tot de lengte als breedte.

Er zijn drie soorten rietmatten die Rietmattenspecialst aanbiedt: ongepelde rietmatten, gepelde rietmatten en dikke rietmatten.

Ongepelde rietmatten zijn het meest geschikt om te gebruiken als tuinscherm, maar ook voor een afscheiding in de tuin kun je ze prima gebruiken. Deze rietmatten van ongepeld riet dragen bij aan de uitstraling van jouw tuin en staan goed op een verhoging.

Gepelde rietmatten zijn ideaal om te gebruiken als afscheiding of decoratieve sierhek in de tuin. Hierbij is de buitenste laag van het riet verwijderd, dit geeft een gele kleur en een tropische uitstraling.

Dikke rietmatten zijn nog steviger dan andere soorten rieten matten, waardoor je ze kan gebruiken als buitenscène of afscheiding. Deze rietstengels zijn dikker dan de gepelde of ongepelde rietmatten.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.